in

FUNTANA Danas, 20. kolovoza, Klapska večer u čast sv. Bernardu

Foto TZ Funtana

U utorak, 20. kolovoza, povodom fešte sv. Bernarda i Dana općine Funtana, na Trgu sv. Bernarda održat će se poseban glazbeni događaj – Klapska večer. S početkom u 21 sat, trg će biti ispunjen zvucima klapske pjesme koja će oduševiti sve posjetitelje.

Ovaj događaj, organiziran od strane Turističke zajednice općine Funtana, pruža jedinstvenu priliku za uživanje u bogatoj tradiciji i kulturi hrvatskog priobalja kroz nastupe vrhunskih klapa koje donose autentičan doživljaj glazbene baštine. Trg sv. Bernarda, sa svojim posebnim ambijentom i akustikom, savršeno je mjesto za ovu manifestaciju, gdje će posjetitelji moći osjetiti čaroliju klapske pjesme u autentičnom okruženju.

Na Klapskoj večeri nastupit će četiri izvrsne klape – klapa Dišpet iz Rijeke, ženska klapa Teranke iz Pule, klapa Teran iz Trviža i klapa Intriga iz Rijeke. Ulaz na ovaj glazbeni spektakl je besplatan za sve posjetitelje.

-Pozivamo sve ljubitelje klapske pjesme, tradicije i dobre zabave da nam se pridruže i zajedno s nama proslave Dan općine i blagdan sv. Bernarda, zaštitnika našeg mjesta, uz nezaboravnu večer ispunjenu glazbom i emocijama, pozivaju iz TZ-a.

POREČKO LJETO: Ovoga tjedna Street Art Poreč, DJ Maestro & Jakša Jordes, kino na plaži, šetnja La mula de Parenzo…

policija traka prometna nesreća

U Istri u naletu teretnog vozila stradale dvije maloljetne osobe