in

Hit komedija Casabianca u Dajli u subotu 21.9.

Večer smijeha u Dajli uz hit predstavu Casabianca
Duhovita i zabavna hit komedija Casabianca, čiji su autori i glumci Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić, čeka vas ove subote 21. rujna u Dajli pored Novigrada. U upečatljivom ambijentu parka bivšeg benediktinskog samostana od 20 sati uživajte u dogodovštinama Franka i Đurđe, koji na čakavskom dijalektu, “po domaću”, prikazuju smiješnu stranu bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.
Irena i Mario odnosno Đurđa i Franko upoznali su se u autobusu. Ona je bila mlada i poduzetna a on neiskusan i nagovorljiv. Skupa su pogledali film “Casablanca”i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo,onda je došao brak, djeca, komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mjenjali, Đurđa i Franko trajali ali ne bez problema. Jer kako kaže Franko: “Život se more opisat z tri besedi : Vavek neki k…”, stoji u najavi predstave.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su na adresi: cmik-cmc.mojekarte.hr, a ako se unaprijed ne rasprodaju u pretprodaji, moći će se kupiti i sat vremena prije početka predstave na mjestu odigravanja. Organizatori događanja su Mjesni odbor Dajla i CMIK Novigrad-Cittanova, uz podršku Grada Novigrada i novigradske Turističke zajednice.

U spomen na sve ubijene žene u Istri pušteni u zrak crni baloni

policija traka mjesto nesreće

Traži se lopov – ukrao bakrene cijevi vrijedne 28 tisuća eura