in

Novigrađanka Branka Kostić u nedjelju predstavlja zbirku pjesama na Vrisku

Branka Kostić

Novigrađanka Branka Kostić, pjesnikinja čije riječi dodiruju srce i dušu, predstavit će svoju drugu zbirku poezije “Smijem li se ili sanjam” na Vrisku – Riječkom sajmu knjiga i festivalu autora. Vrisak je poznat u svijetu ljubitelja knjiga i dobre književnosti, a 17. izdanje festivala koje će se održati od 14. do 21. rujna okupit će više od 20 najvećih hrvatskih izdavača knjiga, te brojne svjetske i hrvatske književne zvijezde.

U bogatom festivalskom programu, Branka će predstaviti svoju zbirku u nedjelju 15. rujna od 18 sati u Art-kvartu Benčić, a u predstavljanju publici podršku će joj pružiti glazbena diva, posebna i jedinstvena Josipa Lisac. Dubina i iskrenost emocija povezale su Branku i Josipu Lisac, što se moglo osjetiti već na prošlogodišnjem koncertu Josipe Lisac u Dajli, kada je iznimno inspirirana pročitala Brankinu pjesmu ”Trebaš mi” upravo iz zbirke poezije koja će se predstaviti u Rijeci.

Prošle godine Josipa Lisac je saznala za moju knjigu, te sam joj poklonila jedan primjerak i izrazila je želju da pročita jednu pjesmu na svom koncertu. Bio je to jedan poseban, emotivan trenutak. Josipa mi je velika podrška i jako sam joj zahvalna. U zbirci pišem o ljubavi prema životu, dragim ljudima i potrazi za samospoznajom. Veselim se svakom novom iskustvu, te se nadam da će ljudi osjetiti moje emocije prenesene kroz moju zbirku“, ispričala nam je Branka .

Ovo je prilika da zajednički podržimo jednu od naših sugrađanki koja svojim talentom oplemenjuje naš grad. Stoga, dođite u Rijeku ovu nedjelju, osjetite i podijelite trenutke inspiracije s Brankom Kostić na ovom posebnom književnom događaju, objvio je Grad Novigrad.

Foto Torač Žbandaj

ISTARSKO TEKUĆE ZLATO: Nikad nije dobro kasniti, pa ni s berbom maslina

Tim Kašćerga Trail

Trail utrka u srcu Istre: Prijavite se i uživajte u predivnoj prirodi Kašćerge