in

Rakalj preplavljen emocijama na koncertu posvećenom Oliveru Dragojeviću. Publiku očarali Tolja, Gelo, Krajcar i Gortan

Foto Loris Zupanc - TZ Marčana - Koncert u Raklju u čast Oliveru DRagojeviću

2. OLIVEROVE VEČERI – hommage koncert Oliveru Dragojeviću: KONCERT KOJI ĆE SE JOŠ DUGO PAMTITI

loris zupanc rakalj koncert
Foto Loris Zupanc – TZ Marčana

Sinoć je na vidikovcu kod Sv. Agnije u Starom Raklju održana druga edicija „Oliverovih večeri” – novije manifestacije Turističke zajednice Općine Marčana, osmišljene u čast Oliveru Dragojeviću, neprežaljenom velikom glazbeniku i prijatelju Raklja. More posjetitelja svih generacija, iz svih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja, oko 2.500 njih, uživalo je u izvrsnom koncertu i čarobnoj atmosferi koju su priredili Oliverovi prijatelji Bruno Krajcar, Ante Gelo i Marko Tolja. Poseban štih svojim je predivnim glasom dala Iva Gortan. Raspjevana je publika pokazala koliko je zapravo željna njegove glazbe i stihova. Pjevalo se do zadnjeg daha, unatoč vjetru i kišici, u bliskoj interakciji s izvođačima. Bila je to zaista posebna večer, večer puna emocija, večer koja će se još dugo pamtiti.

Foto Loris Zupanc - TZ Marčana koncert oliverove večeri rakalj
Foto Loris Zupanc – TZ Marčana

Podsjetimo se da su se „Oliverove večeri” kao manifestacija nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2008. godine pokrenuo Bruno Krajcar. Ove je godine tim koncertom dostojanstveno obilježena šesta godišnjica njegove smrti, a sudeći po posjećenosti manifestacija će se zasigurno i nastaviti sljedeće godine.

Foto Loris Zupanc - TZ Marčana rakalj koncert oliver
Foto Loris Zupanc – TZ Marčana

-TZO Marčana se ovim putem zahvaljuje DVD Marčana, komunalnom društvu Mandalena, El Event, Barlogistic i Istra Events Guard timu na podršci u organizaciji ovog eventa na prekrasnoj, no logistički zahtjevnoj lokaciji Sv. Agneze. Velika zahvala ide i posjetiteljima na pravovremenom dolasku, poštivanju prometnih uputa i strpljenju u prometu, poručuje direktorica TZ-a Maja Bizjak.

Fotografije Loris Zupanc 

Foto Loris Zupanc - TZ Marčana - Koncert u Raklju u čast Oliveru DRagojeviću
Foto Loris Zupanc – TZ Marčana – Koncert u Raklju u čast Oliveru DRagojeviću

Foto TZ Novigrad

NOVIGRAD: Kolovoz pun glazbe i sajmova – Bel canto, Live Jazz, tribute bandovi Lucia Battistija i Tine Turner…

lisice mup policija

Noćas u Istri pijani vozač izazvao prometnu nesreću. Sletio s ceste, udario u rubnjak…