in

Talijansko putujuće kazalište treću predstavu uprizorit će u Savudriji

Foto Talijanska drama HNK Rijeka

Treća i zadnja etapa ovogodišnjeg izdanja putujuće kazališne smotre “Il Carro di Tespi, Talijansko kazalište na trgu” na programu je u subotu 13. srpnja u Savudriji (ispred svjetionika) s predstavom Džepna apokalipsa (Fettarappa Sandri/Guerrieri, Rim).

Početak predstave je u 21 sat, a predviđeni su i podnaslovi na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ulaz je besplatan, dok broj mjesta ovisi o raspoloživosti.

DŽEPNA APOKALIPSA Herojsko-komična jednočinka, u kojoj se Bog pojavljuje bez upozorenja u samoposluzi u predgrađu Rima kako bi najavio kraj svijeta. Samo ga amorfni mladić shvaća ozbiljno, postavši prorok posljednjih vremena, u pratnji anđela Apokalipse.

Između ironije i dubine, dva mlada apostola prelaze grad koji već proživljava vlastito svakodnevno izumiranje, nudeći oštar pogled na ljudsku dekadenciju. Za daljnje i ažurne informacije o projektu zapratite nas na društvenim profilima Talijanske drame (Facebook i Instagram), Talijanske unije (Facebook i Instagram) te putem mrežne stranice Hrvatskog narodnog kazališta Ivana Zajca Rijeka.

Projekt je osmišljen od strane Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca Rijeka, te COMITES-a Rijeka, u suorganizaciji s Talijanskom Unijom i Zajednicama Talijana Krasica, Tar “Giovanni Palma” i Savudrija te njihovim općinama i turističkim zajednicama (Buje, Tar-Vabriga, Umag), uz potporu Talijanskog instituta za kulturu Zagreb, Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina i TRY theatre, uz pokroviteljstvo Generalnog konzulata Italije u Rijeci i Upravnog odjela za kulturu i zavičajnost Istarske županije.

kompjuter prevara kartica

Mislio da kupuje luksuzni sat i uplatio 9.500 eura. Prevaren je

koncert

U subotu u Vižinadi natupa El Gato e le Volpi sa Sergiom Predenom