in

Streljačko društvo Gusar iz Novigrada na Prvenstvu Hrvatske – Drugo mjesto za juniore i Cernogorza

Gusar Novigrad

Proteklog vikenda, od 6. do 8. rujna, na streljani Pampas u Osijeku, u organizaciji GSD “OSIJEK 1784”, održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplini TRAP/SKEET. U petak je odrađen službeni trening, a u subotu i nedjelju program se nastavio s natjecanjima u pojedinačnim i ekipnim kategorijama juniora, seniora i seniorki.

U kategoriji juniora ukupno je nastupio 21 natjecatelj, od toga pet članova Streljačkog društva Gusar iz Novigrada. Diego Duniš, Niko Pekoč i Luka Sršek zaustavljeni su u kvalifikacijama, a u najboljih šest plasirali su se Carlo Duniš s ukupnim petim rezultatom i Antonio Chiavalon s ukupnim šestim rezultatom. Juniorska ekipa Gusara osvojila je drugo mjesto u ekipnom dijelu natjecanja.

U seniorskoj konkurenciji u Osijeku je nastupilo 116 natjecatelja u 17 ekipa iz cijele Hrvatske. Boje Streljačkog društva Gusar branili su Giovanni Cernogoraz, Francesco Ravalico, Matej Špoljarec i Mario Điđa. Giovanni Cernogoraz osvojio je drugo mjesto pojedinačno, a u ekipnom dijelu natjecanja, seniorska ekipa Gusara osvojila je drugo mjesto.  

auto vozilo svjetla upaljena mup

Policija u Istri uhvatila mladića za volanom bez dozvole. Odbio testiranje

Članovi novigradske Agate na likovnoj koloniji u Medulinu