in

FUNTANA/VRSAR: Galateice odlične na Balkanijadi i u Udinama

Foto KREG Galatea

Prošlog tjedna, od 26. do 29.09. u Budvi, održane su 2. Balkanske igre u ritmičkoj gimnastici. Natjecale su se gimnastičarke država balkana u kojima je ritmička gimnastika iznimno jak sport: Rumunjske, Grčke, Turske, Slovenije, Mađarske, Bugarske, Srbije, Crne Gore.

Za juniorsku reprezentaciju Hrvatske natjecala se članica KREG Galatea (Funtana-Vrsar) IANA BENČIĆ koja je nastupila u kvalifikacijama u vježbama loptom i trakom. Odličnom izvedbom vježbe s trakom osvojila je 4. mjesto i ušla u finale. 

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea – Udine

Pre-juniorka VIKTORIJA RAKOVAC nastupala je za klub KREG Galatea i ostvarila najbolji rezultat među  gimnastičarkama Hrvatske u vježbama s loptom i čunjevima.  Pre-juniorka UMMA RAMADANI ostvarila je najbolji rezultat u vježbi s loptom. 

U nedjelju, 29.09, mlađe generacije kluba KREG Galatea natjecale se na poznatom turniru u Udinama gdje su nastupale gimnastičarke iz država: Italije, Njermačke, Luksemburga, Amerike, Slovačke, Australije i Hrvatske.

Mlađe članice kluba natjecale su se u individualnom i grupnom dijelu natjecanja te ostvarile odlične rezultate.

U grupnom dijelu natjecanja u kategoriji pre-junior natjecale su se Aurora Jelaš, Erina Abdiu, Stefani Valenta, Nina Lucija Dobša i Lana Đurić te svojom izvedbom vježbe s 5 obruča osvojile 1. mjesto.

U individualnom dijelu natjecanja nastupile su Lena Stanislava Mrkobrada, Aurora Jelaš i Stefani Valenta. U kategoriji 2013B Lena Stanislava Mrkobrada osvojila je odlično 2. mjesto u vježbi s loptom i 3. mjesto u vježbi s obručem. U kategoriji 2014B Aurora Jelaš ostvarila je vrhunska dva 2. mjesta u vježbi bez rekvizita i u vježbi s čunjevima, dok je Stefani Valenta u istoj kategoriji ostvarila odlično 2. mjesto u vježbi s vijačom, javljalju iz kluba Galatea.

Poludnevni boravak u Domu za starije i nemoćne Poreč

Grad Poreč svojim umirovljenicima osigurava brojne oblike pomoći

vježba gimnastika trening zdravlje žena

Korektivna gimnastika u Vabrigi. Upisi u tijeku