in

Košarkaški klub Poreč uspješno se predstavio i zabavio na sajmu Sport Fest

Foto Košarkaški klub Poreč

Košarkaški klub Poreč uspješno je predstavio svoj rad i košarku na ovogodišnjem Sportfestu, održanom od 18. do 20. listopada u dvorani Žatika. Tijekom tri dana, KK Poreč imao je svoj štand, na kojem je prezentirao klub, košarku i Grad Poreč.

Foto Košarkaški klub Poreč
Foto Košarkaški klub Poreč

Organizirana su natjecanja na velikom košu postavljenom u dvorani, a poseban doprinos dala je akrobatska skupina Dunking Devils iz Slovenije, koja je dva dana ustupila svoj koš za igru djece i odraslih posjetitelja. Posljednjeg dana klub je koristio vlastiti koš, postavljen za prezentacije.

Foto Košarkaški klub Poreč
Foto Košarkaški klub Poreč

Uz glavni koš, kraj štanda je bio postavljen i mali koš, nabavljen za prezentacije i novooformljenu košarkašku igraonicu, koja svakim danom okuplja sve više članova. Klub je organizirao natjecanja u slobodnim bacanjima i igri “1 na 1”, a pobjednicima su podijeljene košarkaške lopte i majice, dok su svi sudionici, bez obzira na rezultat, dobili slatkiše.

Štand je bio bogato opremljen promotivnim materijalima poput blokova, kemijskih olovaka i bombona, zahvaljujući donatorima Ester Radolović i njezinom suprugu. Montiranje koševa omogućili su članovi kluba Daniel Radić i njegov sin Dante, kojima klub ovom prigodom zahvaljuje na nesebičnoj pomoći.

Foto Košarkaški klub Poreč

Štand su uredile i vodile članice uprave Ester i Branka, koje su tijekom sva tri dana nadgledale natjecanja. Predsjednik kluba Damir također je pomogao u radu na štandu te je, zajedno s trenerom Daironom, sudjelovao u organizaciji natjecanja. Član uprave i fotograf Manuel zabilježio je sve važne trenutke.

Najveću podršku dali su članovi kluba i njihovi roditelji, bez kojih ovaj projekt ne bi imao smisla. Posebno su se istaknuli Matej Legović, Petar Hrvatin, Samuel Kmet, David Novak, Vincent Markovski, Andrea Jakus, Raul Glavić Lakić, Tomas Paljuh, Adrijan Ljubović i Tim Isović Kuegelstadt, koji su neumorno igrali i natjecali se svih dana festivala, uz podršku svojih roditelja.

Klub se zahvaljuje svima koji su posjetili njihov štand, uključujući gradonačelnika Lorisa Peršurića, članove Sportske zajednice grada Poreča, predsjednika Aleksandra, tajnika Zorana, sportaša Filipa Udea, sportskog komentatora Dragu Ćosića, bivšeg predsjednika Alena Devčića te Roberta Velenika, koji su pružili podršku klubu.

Foto Košarkaški klub Poreč
Foto Košarkaški klub Poreč

Posebne zahvale idu i voditeljima programa Sportfesta, stand-up komičaru Goranu Vugrinecu i voditelju Hrli, koji su najavljivali klub i pomagali u organizaciji natjecanja. Klub također izražava zahvalnost organizatoru Sportfesta, Alanu, i njegovom suradniku Ivanu za logističku podršku.

Foto Kaštel Morosini-Grimani Svetvinčenat

Straašno dobra zabava za vikend u kaštelu Morosini-Grimani na Halloweenu

Foto Grad Poreč

Novi domovi za vjeverice i ježeve: Poreč nastavlja s projektom „Pružimo ruku prirodi“