in

Nova sezona za stolnotenisače Novigrada – Medalje, turnir i treninzi

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Stolnoteniski klub Novigrad donosi pregršt aktualnosti  i informacija o aktivnostima kluba, članova i gostiju koji su proteklog vikenda upriličili veliku sportsku feštu u sklopu proslave Dana grada i sv. Pelagija. U petak je na programu bio stolnoteniski turnir za mlađe kategorije igrača a pehare i majice sponzora i organizatora zaslužili su Evan Andreašić kao pobjednik turnira, Katia Atanasić  kao drugoplasirana i trećeplasirana Elani Kozmi, svi iz STK Novigrad.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad
Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Svi su pokazali odličnu igru i još jednom potvrdili kontinuitet u igri jer podsjetimo se i prošle godine na turniru svi su bili među osvajačima odličja. Ove godine igrala se po prvi puta kategorija seniorki  a medalje odnosno pehare osvojile su Jadranka Sain, zlato za Novigrad, drugoplasirana je Ruža iz Umaga te trećeplasirane Iva Olujić bronca za Novigrad i Ružica također bronca za Umag.       

U najjačoj kategoriji seniora najbolji je bio Rudi Vikić (USA) zlatno odličje, srebro Željko Majs iz Poreča, bronca Fabio Brunetta (Italija) i Jovica Gostović iz Poreča. Na turniru je nastupilo više od dvadesetak natjecatelja iz Poreča, Nove Vasi, Umaga, Kaštela, Kaštelira i Novigrada te gosti iz Italije, Slovenije i SAD-a.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad
Foto Stolnoteniski klub Novigrad

-Zajedničko druženje svih natjecatelja nastavljeno je i nakon sportskog dijela, zakuskom koju su odlično organizirali domaćini te sponzori kojima se ovim putem srdačno zahvaljujemo. Ovoga tjedna na rasporedu su kondicijske pripreme sportaša a već idući tjedan vraćamo se ponovo u dvoranu na prve ovosezonske treninge i planiranje za predstojeća natjecanja, koja prema kalendaru započinju već 08.09.2024. godine, poručuju iz kluba.

bicikli bicikl ilustracija policija mup

FUNTANA: Ukrali četiri bicikla vrijedna više desetaka tisuća eura

tar vabiga fešta sardoni

TAR: Nastavlja se humanitarna akcija za liječenje Stefana. Dođite za vikend na Turističku feštu