in

NOVIGRAD: Tri medalje za stolnotenisače. Katia Atanasić prvakinja Istarske županije

Stolni tenis Novigrad

Protekli vikend bio je iznimno uspješan za mlade novigradske stolnotenisačice i stolnotenisače.  Naime na prvom ovogodišnjem turniru u Umagu za mlađe kategorije, veliki uspjeh napravili su troje članova novigradskog stolnoteniskog kluba.

Stolni tenis Novigrad
Stolni tenis Novigrad

Katia Atanasić je u kategoriji Mlađih kadetkinja  u vrlo jakoj konkurenciji osvojila zlatno odličje i naslov prvakinje Istarske županije dok su Evan Andreašić u Kadetima i  Marin Šverko u Najmlađim kadetima, osvojili srebrna odličja i tako postali viceprvaci županije. Čestitamo svima na osvojenim odličjima, na odličnom trudu i zalaganju. Na turniru je ukupno nastupilo  više od dvadeset natjecatelja u osam kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prilika za osvajanje novih medalja je sredinom idućeg mjeseca kada je na redu drugi turnir u stolnom tenisu za sve mlade igrače i igračice Istarske županije. Za nešto starije na rasporedu je ubrzo međunarodni seniorski i veteranski turnir u Vrsaru, koji svake godine okupi veliki broj natjecatelja.

stonotenisači
Tar stolni tenis

stonotenisači

TAR: Mladi stolnotenisači na prvom ovosezonskom turniru

pula butković

RJEŠENJE ZA NESNOSNE GUŽVE: Potpisan ugovor za obnovu dijela državnih cesta od Vodnjana do Pule “težak” 18,5 milijuna eura