in

Odličan nastup Giovannija Cernogorza prvog dana kvalifikacija u Parizu

Foto Hrvatski olimpijski odbor

Hrvatski strijelac Giovanni Cernogoraz zauzima treće mjesto nakon tri od ukupno pet kvalifikacijskih serija discipline trap na Olimpijskim igrama.

U petak 26. srpnja u Parizu su započele 33. Olimpijske igre modernog doba. Usprkos neumornoj kiši, četiri sata spektakularnog otvaranja igara, ostat će zapamćeno po vatrometu kreativnosti, glazbenim nastupima svjetskih zvijezda te legendarnim francuskim i svjetskim sportašima koji su nosili i zapalili olimpijski plamen. Po prvi puta u povijesti modernih Olimpijskih igara ceremonija otvaranja održana je izvan stadiona u samom  središtu grada, pa je predstavljanje zemalja koje se natječu na igrama održano na rijeci Seni. Među 206 nacionalnih timova koji su predstavljeni tom prigodom, posebno smo pratili brod s hrvatskom delegacijom, gdje su Barbara Matić i Novigrađanin Giovanni Cernogoraz vijorili hrvatsku zastavu.

Danas, na svom prvom nastupu na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, prvog dana kvalifikacija u disciplini trap, Giovanni Cernogoraz ostvario je odlične rezultate, te je nakon tri završene serije u ukupnom poretku na trećem mjestu.

Sutra je na rasporedu drugi dan kvalifikacija discipline trap, a Giovanni će nastupiti u prvoj skupini, za koju je predviđen početak u 10 sati. U finalnom susretu nastupit će šest najboljih iz kvalifikacija, a početak je predviđen sutra, od 15,30 sati, poručili su iz Grada Novigrada.

Foto Valamar Riviera Pr biciklistički centar

Poreč dobio najveći bike centar u Hrvatskoj. Otvoren je svima, evo što sve nudi

Foto Papago park

Četvrti rođendan Papago parka u Poreču