in

POREČ: Boćari Špadića imaju velike ambicije u 1. HBL-u. Doveli nove igrače i „ojačali“ upravu

Boćarski klub Špadići

Jučer su igrači Boćarskog kluba Špadići Poreč započeli s prvim treningom u boćarskoj dvorani Veli Jože u Poreču, budući da će sezonu 2024./2025. igrati u dvorani, jer tako govore propozicije natjecanja.

Natječu se u 1. Hrvatskoj boćarskoj ligi –  sjever, a prvo kolo počinje 19. listopada kada im u goste BK Umag. Što se tiče igračkog kadra napustio ih je ponajbolji igrač Steven Benolić koji sada brani boje BK Istre Poreč.

-Isti dan kada je Benolić otišao, naša uprava nije spavala. No, klubu su odmah pristupili i pojačali ga dvojac iz Pule – Nenad Ikić i Tomislav Okmažić, dojučerašnji igrači BK Verude iz Pule. Nenad Ikić bivši je igrač BK Pule. Također, Špadićima se pridružio Giuliano Krevatin iz BK Tar. Moram spomenuti da je upravu kluba pojačao početkom rujna znalac i profesionalac Azeglio Picco koji će svojim iskustvom i znanjem puno doprinijeti klubu. Picco, osim što je postao član Izvrsnog odbora BK Špadići Poreč, obavljat će i funkciju športskog direktora kluba. Cilj uprave kluba je jasan – biti među četiri najbolje momčadi u ligi, ući u play off i igrati doigravanje za prvaka za ulazak u Super ligu, rekao nam je tajnik kluba Dino Legović.

Poreč

POREČ: Nastavljena izgradnja kanalizacije u Fuškulinu i Bonacima, uskoro na redu u još tri naselja

U Oprtlju 20.9. predstavljanje knjige “Šum ruže”  pjesnikinje Silvane De Brenta