in

POREČ: Kuglačice neuspješne protiv Mlake unatoč izvrsnoj Katji Oplanić

Katja Oplanić - Foto ŽKK Istra Poreč

Niti odlična oborena 3.534 čunja nije bilo dovoljno danas da porečki Ženski kuglački klub Istra svlada odlično raspoložene igračice Mlake. Porečkim kuglačicama bio je to drugi ekipni rezultat cijelog 5. kola.

-Danas su u našim redovima ponovno iskočili visoki rezultati, no šteta je što smo tri poena koja je bilo moguće dobiti – ipak izgubile.
Svih nas je danas oduševila igra naše Katje Oplanić koja je s fantastičnih 633 čunja zasluženo igračica današnjeg susreta. No, nije samo ona danas prešla magičnih 600, u visokom društvu, gdje inače po kvaliteti sigurno i pripada. Učinila je to i Valentina Pavlaković sa 619 oborenih čunjeva. Maja u trećoj uzastopnoj utakmici za redom igra jako dobro, sa svega nekoliko čunjeva ispod 600, piše klub u svojoj objavi.

Sestre D. Štetić i N. Štetić u kombinaciji s K. Zajec odradile su prosječno, dok se zasigurno više očekivalo od N. Ravnić, koja je danas ipak bila “kratka” u punom kuglačkom smislu te riječi.

-Pred nama je izazovan i uzbudljiv tjedan u Mariboru gdje ćemo se takmičiti na Europapokalu. Prvi i najvažniji korak je odigrati kvalitetno kvalifikacije te izboriti plasman između četiri najbolje ekipe. No, s obzirom na pokazani rast forme, rezultata i samopouzdanja naših igračica koji je vidljiv iz kola u kolo, vjerujemo da će nam to i ove godine poći za rukom, uvjereni su u klubu.

salama suhomesnati proizvod

OPREZ! Provjerite jeste li kupili ovu domaću salamu – Povučena zbog bakterije

policija traka mjesto nesreće

U Vabrigi opljačkana trgovina