in

POREČ: Odličan rezultat i medalje za Balotaše na istarskom prvenstvu u krosu

Foto SŠ Mate Balote Poreč - kros

U srijedu je rovinjski Park šuma Zlatni rt udomaćio županijsko prvenstvo u krosu. Nastupile su brojne osnovne i srednje škole, a među njima našla se i SŠ Mate Balote Poreč.

Žensku ekipu su činile: Asia Pol, Laura Bošnjak, Jana Komšić i Anika Blažević, inače sve aktivne atletičarke, pa su i očekivanja bila da se bore za postolje. Muška ekipa bila je sastavljena uglavnom od nogometaša: Teo Žiković, Bernard Kodrnja, Roman Dobrilović i Denis Alić.

Foto SŠ Mate Balote Poreč - kros
Foto SŠ Mate Balote Poreč – kros

U idealnim vremenskim uvjetima, na dobro poznatoj trasi, najprije su startale srednjoškolke, koje su trčale dionicu od 1.600 metara. Učenice iz pulske Gimnazije uvjerljivo su zauzele prve pozicije, dok se za drugo mjesto vodila žestoka borba između porečkih i učenica iz labinske Srednje škole Mate Blažine. Labinjanke su tijesno izvukle pobjedu nad Porečankama i zauzele drugo mjesto, dok su porečke učenice završile treće.

Foto SŠ Mate Balote Poreč - kros
Foto SŠ Mate Balote Poreč – kros

Kod učenika trčala se dužina od 2.000 metara, a prvo mjesto osvojili su učenici pulske Gimnazije, drugo mjesto izborili su učenici SŠ Zvane Črnje iz Rovinja, dok su porečki učenici bili ukupno treći.

Poreč - Foto Tanja Kocijančić - Ilustracija

POREČ: Uskoro kreće obnova crkve Gospe od Anđela

nesreća očevid

Istarska policija: Upravljao pod zabranom i odbio alkotest. Evo kako su ga kaznili