in

POREČ: Otvoreni upisi u klub ritmičke gimnastike

Foto Klub ritmičko sportske gimnastike Poreč na natjecanju u Vrsaru

KRSG Poreč otvorio je upise u grupe ritmičke gimnastike. Ovo je idealna prilika za djecu da se uključe u sport koji razvija koordinaciju, snagu, fleksibilnost i gracioznost, a istovremeno pruža zabavu i druženje s vršnjacima.

-Naši treninzi su prilagođeni svim uzrastima i razinama. Pod vodstvom iskusnih trenera, djeca će imati priliku učiti osnovne elemente ritmičke gimnastike, raditi s rekvizitima poput traka, obruča, lopti i vijača te razvijati ljubav prema sportu kroz igru i kreativnost. Upisi su otvoreni do 7.9., a prvi treninzi počinju s početkom školske godine, poručuju iz kluba.

Treninzi se održavaju u dvorani osnovne škole Finida. Za više informacija, slobodno ih kontaktirajte putem telefona ili e-maila.

Ovim putem klub se zahvaljuje Gradu Poreču i sportskoj zajednici grada Poreča koji su im omogućili  kupnju nove podloge za treniranje. To im je bilo prijeko potrebno za nesmetano održavanje treninga. I zahvalni su im što su prepoznali njihov rad i potrebu za novom opremom. 

Prijave su moguće na linku: 

https://l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fkrsgporec.wixsite.com%2Fkrsgporec%3Ffbclid%3DPAZXh0bgNhZW0CMTEAAabnMAurK81UncP5Ow58biF44b3vK_lpbYPAZKhrNl4bxXzxwVoaplXRTWA_aem_8-Hk_54Py0ulbIS7etaW1g&e=AT1yFgUMGoYD68YxhX_T7o2Gxv7hFiUoVpL_hMUCHoWq7Ny_noDmUvMQj_M-niaUH4R5B_nwIp3NQ22t03e-VbvDUhrCA29Y_kDXTg

Telefon:0995446644

Mail: krsg.porec@gmail.com

Foto Tanja Kocijančić - Narodni trg u Poreču - kazalište i sjedište Pučkog otvorenog učilišta

Istarski umjetnik Davor Kliman u Poreču predstavlja izložbu slika suhozida

VIŠNJAN: Učenici u projektu „Veli Jože voli Domaćinstvo“ uredili eko-vrt