in

POREČ: Sestre Štetić i Nina Ravnić Gašparini osigurale plasman na državno prvenstvo

Foto ŽKK Istra

Nika i Dora Štetić, te Nina Ravnić Gašparini osigurale plasman na U23 pojedinačno prvenstvo RH

Na pojedinačnom prvenstvu regije zapad u kategoriji U23, održanom od 10. do 13. listopada na kuglani SRC Mlaka u Rijeci, kuglačice Ženskog kuglačkog kluba Istra iz Poreča, Nika i Dora Štetić, te Nina Ravnić Gašparini, osigurale su plasman na U23 pojedinačno prvenstvo RH.

Nika Štetić osvojila je drugo mjesto s 598 srušenih čunjeva, njezina sestra Dora Štetić bila je šesta s 542 čunja, dok je Nina Ravnić Gašparini s 532 čunja završila na devetom mjestu. Ujedno je prvih devet igračica osiguralo nastup na prvenstvu RH.

Od igračica Ženskog kuglačkog kluba Istra iz Poreča nastupila je i Dea Gašparini, kao najmlađa natjecateljica, koja je s nepunih 15 godina zauzela solidno 12. mjesto.

Istog vikenda, u nedjelju 13. listopada, održano je i državno prvenstvo RH u sprintu u kategoriji U15, na kuglani Pongračevo u Zagrebu, na kojem je nastupila Dea Gašparini. Dea je u kvalifikacijskom dijelu izborila nastup u nastavku natjecanja te je dogurala do četvrtfinala, u kojem je izgubila od reprezentativne kolegice Lane Pavlinec iz kuglačkog kluba Zaprešić. Lana je dogurala do finala, u kojem je tijesno izgubila od još jedne reprezentativne kolegice Simone Zukanović, koja je ponijela titulu najbolje i osvojila zlatnu medalju, piše u objavi Ženskog kuglačkog kluba Istra Poreč.

Ilustracija - Foto Pavlofox za Pixabay umirvoljenici starci stari ljudi ol

Grad Novigrad refundira umirovljenicima policu dopunskog osiguranja. Pogledajte tko ima na to pravo

lovreč djeca dani kruha

DANI KRUHA: Vrtićarci iz Sv. Lovreča i Žbandaja pekli kruščiće u staroj vodenici