in

TAR: Mladi stolnotenisači na prvom ovosezonskom turniru

Tar stolni tenis

Proteklog vikenda u Umagu, točnije u nedjelju 13.10.2024., održan je prvi Otvoreni turnir Istarske županije u stolnom tenisu za sve mlađe kategorije natjecatelja. Na turnir se prijavilo nešto više od dvadesetak natjecatelja u osam zasebnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji iz većine istarskih klubova. Stolnotenisači iz Tara imali su svoja dva predstavnika u kategoriji Mlađih kadeta. Roko Juraj Janko i Karlo Hatman odličnim nastupom bili su na korak do medalje no zaustavljeni su u natjecanju po skupinama i nisu uspjeli u svome naumu.

Bolji od njih bili su natjecatelji iz Umaga, Brovinja i Vrsara. Nova prilika za osvajanje medalja je već sredinom sljedećeg mjeseca kada je na redu drugi po redu  turnir za mlađe kategorije stolnotenisača i stolnotenisačica u Istarskoj županiji.

Za nešto starije igrače prilika da zaigraju stolni tenis je na međunarodnom natjecanju  početkom sljedećeg mjeseca točnije 10.11.2024 (nedjelja) kada je na rasporedu veliki turnir za seniore i veterane u Vrsaru.

voda pixabay špina ilustracija

U utorak 15.10. bez vode dio Vižinade

Stolni tenis Novigrad

NOVIGRAD: Tri medalje za stolnotenisače. Katia Atanasić prvakinja Istarske županije