in

U Funtani svi zadovoljni – Domaćini i gosti iz Banjola podijelili bodove

Foto NK Funtana

Jučer su NK Funtana i Banjole u istarskom derbiju odigrali 1:1. Bila je to odlična utakmica u kojoj je Banjolama pripalo prvo poluvrijeme, a Funtani drugo.

U zadnjoj minuti prvog poluvremena gosti su poveli. Funtanjani ulaze u drugo poluvrijeme s još više trke i agresivnosti. To im se isplatilo 10 minuta prije kraja kada je na odličan centaršut Josipa Ciglara prvijenac u Funtani postigao Leonardo Žulić.

Emanuel Šegon bio je pokretač svih akcija i igrač o kojem Funtana puno ovisi. Evo što je rekao nakon utakmice: „Odigrali smo srčanu i borbenu utakmicu s puno trke. Mislim da smo na kraju mogli i pobijediti, ali zadovoljni smo i s bodom.“

FUNTANA – Igralište Kampo – ČETVRTA NL NS RIJEKA – 4. kolo – SUDAC: Vladimir Merle (Viškovo) POMOĆNICI: Bojan Sobol (Rijeka) i Andre Olajoš (Rijeka) DELEGAT: Vlado Čokara (Rijeka)

FUNTANA – BANJOLE 1:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Hairlahović 43′, 1:1 Žulić 79′

Žuti kartoni: Filipović, Kunić (Banjole)

Crveni karton: Hoxha 90′ (Banjole, dva žuta kartona)

FUNTANA: Milocani, Šegon M., Šegon E., Ciglar, Vlizlo, Sardelin, Bogdan L., Maras (46. Tomić M.), Babić, Peteh, Prolić (46. Žulić)

Trener: Vjekoslav Dorčić

BANJOLE: Rešidović, Hoxha, Salihović, Filipović, Hairlahović (68. Kunić), Antanasković, Bićak (90. Latin), Jukan (54. Kajtazović), Gerlič (46. Miškulin), Vujica B., Medvid

Trener: Dragan Tomić

ne diraj ovu fotku

Prevaren 30-godišnji Istrijan: Uložio velik iznos u kriptovalute. Umjesto zarade sve izgubio

Pula maraton 2023 - Foto PR - TZ Pula

Puno trkača na 5. Pula Marathonu – Donosimo rezultate za sve dječje i utrke za odrasle