in

UMAG: Humanitarna utrka “HoHoHo Run” u utorak spaja sport i prikupljanje donacija za hitnu pomoć

Foto sportska udruga Olimpik Umg - Humanitarna utrka

Umag, 26. prosinca 2023. Sportsko rekreativna udruga Olimpik  Grad Umag i TZ Grada Umaga s ponosom najavljuje najuzbudljiviju osmu humanitarnu utrke pod nazivom “HoHoHo Run” koja će se održati u sklopu božićnih blagdana u Umagu. Ovaj magični događaj planiran je za 26.12.2023 u Umagu s startom na Trgu 1.svibnja s početkom u 12.00 sati

HoHoHo Run predstavlja simboličnu utrku koja spaja sportski duh i podršku humanitarnim inicijativama. Uz rekordan broj sudionika, očekuje se prava fešta prije i poslije same utrke.

Ovogodišnja utrka donosi tradicionalne dionice na 5 i 10 kilometara i revijalnu utrku za djecu. Glavna ruta utrke proteže se kroz prekrasno okićene ulice Grada Umaga, pružajući priliku za uživanje u božićnoj atmosferi i predivnom krajoliku uz samo more!

Osim sportskog aspekta, HoHoHo Run ima humanitarni cilj prikupljanja sredstava za Nastavni zavod za hitnu medicinu Istarske županije ispostave Umag.

Olimpik Umag, Grad Umag i TZ Grada Umaga poziva sve zainteresirane trkače, obitelji i građane da se pridruže ovoj sjajnoj predivnoj rekreativnoj utrci.

Za više informacija i prijave, posjetite službenu stranicu događaja: https://www.facebook.com/events/341755611718929

Foto Teatar Naranča

Teatar Naranča poziva na premijeru predstave “Dobrodošao Djed Mraz”

vrsar

Komemoracija za 32. godišnjicu pogibije pripadnika HRZ-a na vrsarskom aerodromu